Опис товару
Комплект одноразових паперових фільтрів Melitta Premium №4 для ручного заливу та крапельних
кавоварок
Одним з найпростіших способів приготування кави є проливання через мелену
каву гарячої води без тиску. Для цього використовуються спеціальні одноразові або
багаторазові фільтри. Найбільш застосовуються паперові фільтри у формі лійки, які
можна вкласти в чашку або встановити в крапельну кавоварку.
Процес приготування кавового напою виглядає наступним чином: Фільтр
з порошком молотої кави встановлюється над резервуаром (або в нього). Шляхом одноразового
проливання гарячої води через шар молотої кави проводиться екстракція розчинних
речовин з кавового порошку. Під силою тяжіння рідина самопливом стікає в резервуар,
де і накопичується. Після чого фільтр з гущею викидається.
Звичайно каві, завареній в кавомашині цей метод поступається за смаковими
характеристикам, але швидкість приготування, простота процесу та екологічність - це головні
його переваги.